Španska Mušica

Španska Mušica  je prirodni preparat na biljnoj bazi u kapima koji se sastoji od Guarane i Gigembre i primenuje se za povećanje sexualne želje i aktivnosti kod ŽENA.

Španska Mušica - Spanish Gold Fly

Spanish Gold Fly – prirodni preparat posebno namenjen ženama, koristi se za dodatnu seksualnu stimulaciju.
Španska musica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo španske mušice i njenu uspešnu primenu i uspešne efekte.

španska mušica gold fly
preparati za potenciju

Španska Mušica - upotreba

Španska mušica je namenjena za oralnu primenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 1 sat pre aktivnosti. Jedna kutijica zadovoljava 2-3 konzumiranja.

Preporučena doza španske mušice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporučuje se redovna upotreba španske mušice tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo što bolje.

Preporučujemo
španska mušica - koktel

Ukoliko želite da fascinirate vašu partnerku, pripremite joj koktel sa fenomenalnim ukusom koji obara sa nogu. Uz malo dodatnog napora priredićete nezaboravan dogadjaj. Našim vernim kupcima odaćemo tajnu za ovu nesvakidašnju čaroliju:

  • 1 deo butterscotch rakije
    (može orahovača u zamenu)
  • 1 deo šeri likera
  • 1 deo vanila alkoholnog napitka
  • 1 deo kole
  • 1 doza španske mušice

Ovaj koktel podstiče nostalgičan osećaj, podseća na neke uzbudljive bombone iz detinjstva. Slatkoću možete malo smanjiti koristeći dijetnu kolu. Čak i ako slatki kokteli obično nisu deo vaših navika, ovo je definitivno vredno probati, možda kao zamena za desert. UŽIVAJTE!

Potražite nove ideje.

INDIKACIJE:

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

Svašta možete čuti o Španskoj Mušici!

01

Priče o Španskoj Mušici

Priče o Španskoj Mušici datiraju još od davnina. Neki izvori tvrde da je sličan preparat spravljen još za vreme rimske imperije i da su ga koristili gladijatori za vreme orgija.
Prava španska mušica je napravljena od blister buba, konkretno od supstance koju proizvode bube zvane kantaridin. Osušene bube bi se drobile i mešale bi se sa pićima ili slatkišima – ne uvek sa znanjem potencijalnog korisnika – i konzumirale za podsticanje osećaja topline po telu i oticanje genitalija.
Kraljice su to koristile na svojim kraljevima a kraljevi na ljubavnicama da bi ih lakše zaveli.

Kako sve može da se koristi ovaj čudesni napitak?

kokteli za uživanje

mojito

-beli, čisti rum

-listovi sveže nane

-žuti šećer

-mineralna voda

Na dno čaše stavite kašiku smeđeg šećera, potom stavite mrvljeni led i  listove nane a onda pospite rumom, sokom od limete i na kraju mineralnom vodom. Ukrasite čašu kolutovima limete.

Ako želite da vas samo jedan gutljaj odvede na egzotično ostrvo prepustite se slasnom ukusu Margarite. Najbolje ide uz prohladnu letnju večer i sladunjavi hit. Tako ćete provereno osetiti šum mora, slan miris vazduha i čuti zveckanje perlica u kosi.

margarita

Potrebno vam je :

tekila

-liker od pomorandže

-limeta

-so, po izboru

Ako koristite so, onda je sipajte u plitku posudu. Obod čaše natapkajte natopljenom maramicom, a potom ubacite u so. Koristite male trikove velikih majstora. Spretnost u pravljenju koktela već sama po sebi je jak afrodizijak za većinu žena. Napunite čašu ledom, dodajte tekilu, sok od limete i na kraju liker od pomorandže. Promešajte i poslužite odmah!

sex on the beatch

Koktel škatljivog naziva koji svaki tinejdžer misli da zna da smućka od vodke, soka od breskve i borovnice. Sex on the beach je malo više od tog improvizovanog recepta.

Potrebno vam je:

-vodka

-liker od breskve

-sok od sveže ceđene pomorandže

-sok od brusnice

Čašu napunite ledom potom prelijte vodkom, sokom od pomorandže, potom brusnice i na kraju likerom od breskve. Promešajte i lagano promućkajte i poslužite.

Ova vrsta koktela može da se pravi sa raznim vrstama sokova….i svakako ne zaboravite dozu španske mušice?! U tom slučaju, plaža vam neće biti neophodna. ♥

Dirk Kruger
Dirk Kruger
@DirkKruger9
Opširnije
Moje dame obožavaju ovaj preparat. Stara oprobana formula.
Jaca Janjanin
Jaca Janjanin
@JJaca666
Opširnije
Otkako koristim špansku mušicu imam mnogo više samopouzdanja. Super je što može da se koristi na razne načine. Vaši recepti za koktele su sjajni i naprosto ih obožavam u ovoj varijanti sa ovim napitkom.
Prethodna
Sledeći

Cialis 100 mg 30 komada

3.500,00 rsd

KoličinaCena po komadu
13.500,00 rsd
2+3.250,00 rsd
Compare

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cialis 100 mg 30 komada“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *