Španska Mušica

Španska Mušica  je prirodni preparat na biljnoj bazi u kapima koji se sastoji od Guarane i Gigembre i primenuje se za povećanje sexualne želje i aktivnosti kod ŽENA.

Španska Mušica - Spanish Gold Fly

Spanish Gold Fly – prirodni preparat posebno namenjen ženama, koristi se za dodatnu seksualnu stimulaciju.
Španska musica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo španske mušice i njenu uspešnu primenu i uspešne efekte.

španska mušica gold fly
preparati za potenciju

Španska Mušica - upotreba

Španska mušica je namenjena za oralnu primenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 1 sat pre aktivnosti. Jedna kutijica zadovoljava 2-3 konzumiranja.

Preporučena doza španske mušice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporučuje se redovna upotreba španske mušice tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo što bolje.

Preporučujemo
španska mušica - koktel

Ukoliko želite da fascinirate vašu partnerku, pripremite joj koktel sa fenomenalnim ukusom koji obara sa nogu. Uz malo dodatnog napora priredićete nezaboravan dogadjaj. Našim vernim kupcima odaćemo tajnu za ovu nesvakidašnju čaroliju:

  • 1 deo butterscotch rakije
    (može orahovača u zamenu)
  • 1 deo šeri likera
  • 1 deo vanila alkoholnog napitka
  • 1 deo kole
  • 1 doza španske mušice

Ovaj koktel podstiče nostalgičan osećaj, podseća na neke uzbudljive bombone iz detinjstva. Slatkoću možete malo smanjiti koristeći dijetnu kolu. Čak i ako slatki kokteli obično nisu deo vaših navika, ovo je definitivno vredno probati, možda kao zamena za desert. UŽIVAJTE!

Potražite nove ideje.

INDIKACIJE:

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

Svašta možete čuti o Španskoj Mušici!

01

Priče o Španskoj Mušici

Priče o Španskoj Mušici datiraju još od davnina. Neki izvori tvrde da je sličan preparat spravljen još za vreme rimske imperije i da su ga koristili gladijatori za vreme orgija.
Prava španska mušica je napravljena od blister buba, konkretno od supstance koju proizvode bube zvane kantaridin. Osušene bube bi se drobile i mešale bi se sa pićima ili slatkišima – ne uvek sa znanjem potencijalnog korisnika – i konzumirale za podsticanje osećaja topline po telu i oticanje genitalija.
Kraljice su to koristile na svojim kraljevima a kraljevi na ljubavnicama da bi ih lakše zaveli.

Kako sve može da se koristi ovaj čudesni napitak?

kokteli za uživanje

mojito

-beli, čisti rum

-listovi sveže nane

-žuti šećer

-mineralna voda

Na dno čaše stavite kašiku smeđeg šećera, potom stavite mrvljeni led i  listove nane a onda pospite rumom, sokom od limete i na kraju mineralnom vodom. Ukrasite čašu kolutovima limete.

Ako želite da vas samo jedan gutljaj odvede na egzotično ostrvo prepustite se slasnom ukusu Margarite. Najbolje ide uz prohladnu letnju večer i sladunjavi hit. Tako ćete provereno osetiti šum mora, slan miris vazduha i čuti zveckanje perlica u kosi.

margarita

Potrebno vam je :

tekila

-liker od pomorandže

-limeta

-so, po izboru

Ako koristite so, onda je sipajte u plitku posudu. Obod čaše natapkajte natopljenom maramicom, a potom ubacite u so. Koristite male trikove velikih majstora. Spretnost u pravljenju koktela već sama po sebi je jak afrodizijak za većinu žena. Napunite čašu ledom, dodajte tekilu, sok od limete i na kraju liker od pomorandže. Promešajte i poslužite odmah!

sex on the beatch

Koktel škatljivog naziva koji svaki tinejdžer misli da zna da smućka od vodke, soka od breskve i borovnice. Sex on the beach je malo više od tog improvizovanog recepta.

Potrebno vam je:

-vodka

-liker od breskve

-sok od sveže ceđene pomorandže

-sok od brusnice

Čašu napunite ledom potom prelijte vodkom, sokom od pomorandže, potom brusnice i na kraju likerom od breskve. Promešajte i lagano promućkajte i poslužite.

Ova vrsta koktela može da se pravi sa raznim vrstama sokova….i svakako ne zaboravite dozu španske mušice?! U tom slučaju, plaža vam neće biti neophodna. ♥

Dirk Kruger
Dirk Kruger
@DirkKruger9
Read More
Moje dame obožavaju ovaj preparat. Stara oprobana formula.
Jaca Janjanin
Jaca Janjanin
@JJaca666
Read More
Otkako koristim špansku mušicu imam mnogo više samopouzdanja. Super je što može da se koristi na razne načine. Vaši recepti za koktele su sjajni i naprosto ih obožavam u ovoj varijanti sa ovim napitkom.
Previous
Next

Super Tadapox 100mg

2.000,00 rsd

KoličinaCena po komadu
12.000,00 rsd
21.900,00 rsd
31.800,00 rsd
41.700,00 rsd
5 - 91.600,00 rsd
10+1.500,00 rsd
Compare

Super Tadapox 100mg

ŠTA JE TADALAFIL 40MG + DAPOKSETINE 60MG TABLETE (SUPER TADAPOX)?

Tadalafil 40mg + Dapoxetine 60mg Tablete treba piti samo uz pomoć vode, ovaj lek treba koristiti najmanje 30-45 minuta pre vođenja ljubavi, a efekte ovog leka možete iskusiti tokom dužeg vremenskog perioda, to je skoro 36 sati.
Tadalafil tablete djeluju zajedno sa seksualnom stimulacijom kako bi se postigla erekcija. Obično se preporučuje započeti s dozom od 10 mg (pola tablete). Toplo vam preporučujemo da se konsultujete sa svojim zdravstvenim radnikom kako biste znali koja je doza pogodna za vas pre nego što uzmete tablete Tadalafil 40mg + Dapoketine 60mg.
Da biste postigli najbrži rezultat, uzmite tadalafil 40mg + Dapoksetin 60mg tablete nakon jela sa niskim udelom masti, jer usporava efikasnost tableta Tadalafil 40mg + Dapoketine 60mg.

Senzualna disfunkcija je obično poznata kao poteškoće koje par ili pojedinac trpi tokom senzualnih postupaka.

Brojni zdravstveni aspekti kao što su privlačnost, uzbuđenje, zadovoljstvo kao i ejakulacija utiču na senzualnu potenciju osobe.

To može biti ekstremna nevolja koja direktno može imati ogroman uticaj na kvalitetan život osobe.

Super tadapox 100mg

Najčešći problem senzualnog zdravlja koji pogađa muškarce opšte je poznat kao erektilna disfunkcija ili impotencija. Obično ima fizički uzrok. Psihološki činioci poput situacione anksioznosti preranom ejakulacijom takođe mogu uticati na muško funkcionisanje muškaraca.

S nedostatkom senzualne želje, poteškoćama u postizanju orgazma, nedostatkom potencije ili bolom tokom senzualnih postupaka može uticati na zdravlje osobe.

Za ostale proizvode pogledajte našu prodavnicu – ovde.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Tadapox 100mg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *