Skoči na sadržaj

Lovegra gel za žene

1.600,00 рсд

Lovegra gel je preparat koji se koristi za poboljšanje seksualne funkcije kod žena. Glavni aktivni sastojak ovog gela je sildenafil citrat, isti sastojak koji se koristi u popularnom preparatu za muškarce pod nazivom Viagra.

Količina Discount (%) Cena po komadu
1 1.600,00 рсд
2 3.13 % 1.550,00 рсд
3+ 6.25 % 1.500,00 рсд
Compare

Lovegra gel

Lovegra, koja se često naziva ženska vijagra, pripada grupi preparata koji se nazivaju “inhibitori fosfodiesteraze tipa 5”. Sadrži 100 mg aktivne supstance sildenafila.

Lovegra opušta glatka mišićna vlakna, omogućavajući više protoka u ženinu vaginu. Preparat nije afrodizijak – neophodna je dovoljna seksualna stimulacija/uzbuđenje da bi se postigli blagotvorni efekti.

Preparat je namenjen ženama koje pate od poremećaja orgazma. Osim ako ne patite od takvog poremećaja, ne bi trebalo da uzimate Lovegra.

Kako deluje Lovegra gel?

Lovegra gel sadrži aktivni sastojak sildenafil citrat, koji je inhibitorni lek fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Ovaj enzim je odgovoran za razgradnju cikličnog guanozin monofosfata (cGMP), koji je važan za opuštanje glatkih mišića u krvnim sudovima genitalnog područja.

Kada se sildenafil citrat konzumira ili primeni lokalno u obliku gela, on inhibira aktivnost PDE5 enzima, što rezultira povećanim nivoom cGMP-a u ćelijama glatkih mišića. To dovodi do opuštanja mišića i proširenja krvnih sudova u genitalnom području, što povećava protok krvi. Povećan protok krvi može dovesti do povećanog seksualnog uzbuđenja, poboljšane vlažnosti vagine i intenzivnijih orgazama kod nekih žena.

Međutim, važno je napomenuti da delovanje Lovegra gela može biti individualno i da neće svaka žena doživeti iste efekte. Takođe, kao i kod svakog leka, mogu postojati neželjeni efekti i kontraindikacije, pa se pre upotrebe preporučuje konsultacija sa lekarom.

Lovegra gel u interakciji sa drugim lekovima

Obavestite svog lekara ili farmaceuta o svim lekovima koje uzimate ili ste nedavno uzimali, uključujući i lekove koji se izdaju bez recepta.
LOVEGRA može uticati na dejstvo nekih drugih lekova, posebno onih namenjenih za lečenje bolova u grudima. U slučaju iznenadnih zdravstvenih tegoba, obavestite lekara da ste uzeli LOVEGRA. Nemojte uzimati LOVEGRA zajedno sa drugim lekovima, osim ako Vam lekar to ne dozvoli. LOVEGRA može da izazove značajno povećanje efekta lekova koji sadrže nitrate i lekova koji mogu da oslobađaju azot oksid, kao što je izoamil nitrit, koji se često koriste u lečenju angine pektoris (ili bolova u grudima). Ne smete da uzimate LOVEGRA ako uzimate takve lekove.
Ukoliko uzimate lekove koji spadaju u grupu inhibitora proteaze, na primer za lečenje SIDE, Vaš lekar će Vam obično preporučiti da uzimate LOVEGRA u maksimalnoj količini od 25 mg. Neki pacijenti koji uzimaju alfa-blokatore za lečenje visokog krvnog pritiska ili problema sa prostatom mogu doživeti vrtoglavicu ili gubitak ravnoteže kada ustanu. Ovo su simptomi posturalne hipotenzije,
što se manifestuje kao nizak krvni pritisak pri brzom sedenju ili ustajanju. Neki pacijenti
su iskusili ove simptome kada su koristili LOVEGRA sa alfa-blokatorima.

Simptomi:
posturalna hipotenzija se najverovatnije javlja u roku od 4 sata od primene sildenafila. Trebalo bi da redovno uzimate dnevnu dozu alfa blokatora pre nego što počnete da uzimate LOVEGRA da biste smanjili mogućnost pojave ovih simptoma. Vaš lekar može započeti terapiju lekom LOVEGRA u dozi od 25 mg.

Na koji način je najbolje koristiti Lovegra gel?

Lovegra gel, kao i svaki preparat, treba koristiti pažljivo i prema uputstvima proizvođača ili prema preporukama lekara. Evo nekoliko opštih smernica za korišćenje Lovegra gela:

  1. Pročitajte uputstvo: Pažljivo pročitajte uputstvo koje dolazi uz gel. Obratite pažnju na preporučenu dozu, način primene i moguće neželjene efekte.
  2. Pravilna doza: Koristite preporučenu dozu koja je navedena na pakovanju ili koju vam je preporučio lekar. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.
  3. Pravilna primena: Gel se obično nanosi na genitalno područje oko 15-30 minuta pre seksualne aktivnosti. Sledite tačne instrukcije koje dolaze uz gel ili koje vam je dao lekar.
  4. Izbegavanje alkohola i teške hrane: Preporučljivo je izbegavati konzumiranje alkohola i teške hrane pre upotrebe Lovegra gela, jer to može smanjiti efikasnost leka.
  5. Komunikacija sa lekarom: Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa korišćenjem Lovegra gela, obratite se svom lekaru ili farmaceutu.
  6. Bez kombinovanja sa drugim lekovima: Ne kombinujte Lovegra gel sa drugim lekovima bez prethodne konsultacije sa lekarom, jer to može dovesti do neželjenih interakcija.
  7. Pratite reakciju: Pratite kako vaše telo reaguje na gel. Ako primetite bilo kakve neželjene efekte ili ako gel ne deluje kako očekujete, obavestite svog lekara.

Uvek je najbolje pridržavati se individualnih saveta lekara i preporuka koje dolaze sa preparatom kako biste obezbedili bezbednu i efikasnu upotrebu Lovegra gela.

Sve preparate iz naše ponude možete pronaći ovde.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Diskrecija zagarantovana.

Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.
Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lovegra gel za žene“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button