Španska mušica kapi 5ml (Spanish Gold Fly)

(1 recenzija korisnika)

800,00 rsd

Spanish Gold Fly (Španska mušica) je prirodni preparat na biljnoj bazi u kapima koji se sastoji od Guarane i Gigembre i primenuje se za povećanje sexualne želje i aktivnosti kod ŽENA.

Količina Cena po komadu
1 800,00 rsd
2 1.500,00 rsd
3+ 2.100,00 rsd
Compare

Španska Mušica

Spanish Gold Fly (Španska mušica) je prirodni preparat na biljnoj bazi u kapima koji se sastoji od Guarane i Gigembre i primenuje se za povećanje sexualne želje i aktivnosti kod ŽENA.

Spanish Gold Fly – prirodni preparat posebno namenjen ženama, koristi se za dodatnu seksualnu stimulaciju.
Španska musica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo španske mušice i njenu uspešnu primenu i uspesne efekte.

PRIMENA ŠPANSKE MUŠICE:

Španska mušica je namenjena za oralnu primenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 1 sat pre aktivnosti. Jedna kutijica zadovoljava 2-3 konzumiranja.

INDIKACIJE:

Odsustvo i/ili smanjen libido kod žena, odsustvo osetljivosti na seksualne nadražaje, smanjena vlažnost vagine, kao i otežano dostizanje vrhunca.

Španska MUšica – DOZIRANJE:

Preporučena doza španske mušice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporucuje redovna upotreba spanske mušice tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo što bolje.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA:

Zatvorenu bočicu španske mušice čuvati na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Sve preparate iz naše ponude možete pronaći ovde.

Saznajte više o Španskoj Mušici.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Diskrecija zagarantovana.

Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

1 recenzija za Španska mušica kapi 5ml (Spanish Gold Fly)

  1. Stefan Josić

    E ljudi, ovo je vrh. Preporučio bih svakom ko može da ubedi partnerku da konzumira. Odlična vam je i fora sa koktelima. Mogu reći da je primamljivo!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *