Super Tadapox

1.600,00 RSD

Popust na količinu. Cena je za jedno pakovanje.

Količina12345 -910 +
Cena je po komadu1.600,00 RSD1.550,00 RSD1.500,00 RSD1.450,00 RSD1.400,00 RSD1.200,00 RSD
Compare

Super Tadapox – SASTAV

Tadalafil 40mg, Dapoksetin 60 mg

Super Tadapox – DEJSTVO

Da li želite da vaš seksualni život postane bolji, zasićeniji i ispunjen ? Onda je za vas Super Tadapox  pravo rešenje! Preporučuje se posebno za one muškarce koji ne samo da pate od smanjene potencije, već brinu i o veličini genitalnog organa. Zajamčeno je da farmakološki proizvod podržava erekciju tokom celog seksualnog odnosa i pomoći će vam da se brzo oporavite do norme po njenom prestanku. Glavna razlika ovog sredstva je prisustvo dve aktivne supstance – tadalafil i dapoksetin. Prvi ima opuštajući efekat na glatke mišiće, drugi – sprečava ranu nekontrolisanu ejakulaciju.

INDIKACIJE

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost). Prevremena ejakulacija.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE

Najbolje vreme za uzimanje sildenafila je oko 1 sat pre seksualne aktivnosti, ali ga možete uzimati bilo kada od 4 sata do 30 minuta pre seksualne aktivnosti. Sildenafil obično ne treba uzimati više od jednom u 24 sata. Ako imate odredjena zdravstvena stanja ili uzimate odredjene lekove, vaš lekar će vam možda reći da uzimate sildenafil redje. Sildenafil možete uzimati sa ili bez hrane. Međutim, ako uzimate sildenafil uz obrok sa velikom masnoćom, trebaće duže vremena da preparati počnu da deluju.

NEŽELJENA DEJSTVA
Vrtoglavica ili nesmotrenost. Poremećaji varenja ili spavanja. Prekomerno znojenje. Suvoća grla ili crvenilo na licu. Zvoni ili zuji u ušima. Povećanje krvnog pritiska.

KONTRAINDIKACIJE
Dokazana preosetljivost na lek i/ili bilo koji sastojak farmaceutske formulacije leka. Istovremena primena nitrata ili donora NO (npr. amil nitrat), zato što sildenafil potencira hipotenzivno dejstvo nitrata svojim delovanjem na NO/cGMP sistem.

MERE OPREZA

Sredstvo se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom i (ili) kod muškaraca sa preuranjenom ejakulacijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.
Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja preparata. Preparat čuvajte na temperaturi 15 – 30°C, ne izlagati ga svetlu i držati ga izvan domašaja dece. Nije preporučljivo da stoji u kupatilu zbog vlage.
Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

TRUDNOĆA I LAKTACIJA
Lek se ne primenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu.

UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILIMA I MAŠINAMA
Vrtoglavice i promene vida mogu smanjiti sposobnost za upravljanje motornim vozilima, mašinama kao i rada na visinama.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi 15 – 30°C, u originalnom pakovanju da bi se preparat zaštitio od vlage. Čuvati van domašaja dece.

ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju (2godina).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Validnost CENFORCE preparata za potenciju možete proveriti na izvornom websajtu indijskog renomiranog farmaceutskog proizvodjača – Roots Lifecare.

Sve preparate iz naše ponude možete pronaći ovde.

Diskrecija zagarantovana.

Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.
Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Super Tadapox”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *